top of page

WIE IK BEN

Maak kennis met FF Vastgoedstyling

FF Vastgoedstyling staat voor mijn naam, Fee Froger. Ik ben erkend vastgoedstyliste opgeleid door House of  KIKI en ben aangesloten bij het CNVV (Centraal Netwerk Voor Vastgoedstylisten). Er wordt gewerkt met de hands-on aanpak, hierdoor staat de woning binnen gemiddeld twee werkdagen al op zijn best gepresenteerd op de woningmarkt. Interieur en styling hebben mijn interesse en ik ben mijn passie gaan volgen door hier mijn werk van te maken. Ik ontneem graag alle zorgen die komen kijken bij het verkoopklaar maken van je woning, ook streef ik altijd naar het best haalbare en zorg voor een professionele presentatie van de woning. Het resultaat is waar je het voor doet, de snelle verkoop met een hoge winst, dat is het belangrijkste en daarmee wil ik je graag helpen. 

Over: Over

WAT IS FF VASTGOEDSTYLING

Kleine investering, grote meerwaarde.

Wist je dat huizen met mooie foto's sneller en tegen een betere prijs verkocht worden dan huizen waarvan de foto’s minder mooi uitkomen? Een huizenzoektocht begint op het internet en juist daarom is het belangrijk dat je woning direct aanspreekt. Vastgoedstyling of verkoopstyling helpt je om de woning verkoopklaar te maken en heeft als doel je woning aantrekkelijk te maken voor potentiële kopers die het huis komen bezichtigen

Waarom vastgoedstyling loont:

 • Vastgoedstyling verdient zichzelf altijd terug.

 • Een mooie sfeervolle presentatie laat je woning beter én 4 tot 6 keer sneller verkopen.

 • Een minimale investering in een goede presentatie wordt beloond met een hogere verkoopprijs. Je realiseert snel 6-10% meerwaarde.

 • 90% van de gestylde woningen krijgen een aanvaardbaar bod binnen 30 dagen.

 • Prijsverlagingen zijn overbodig.

Waarom is vastgoedstyling belangrijk:

 • Binnen de eerste 90 seconden van hun bezoek beslissen potentiële kopers of ze interesse hebben of niet.

 • In de eerste maand is de kans op verkoop het grootst, daarom is het verstandig de woning vanaf het begin optimaal te presenteren.

 • 85% van de potentiële kopers hebben geen of weinig ruimtelijk inzicht (zeker niet wanneer de woning leeg of volgepropt staat).

 • Lege ruimten ogen kleiner en voelen koud en ongezellig aan.

 • Een mooie ingerichte en gestylde woning valt op internet meer op.

 • Een stijlvolle en knappe opstelling brengt sfeer, gezelligheid en doet de koper dromen.

Over: Over

WERKWIJZE

Vastgoedstyling richt zich op het verkoopklaar maken van uw woning. Dit is voor verschillende budgets mogelijk. Het kan met uw eigen meubels en accessoires, met extra meubels en accessoires of met een hele make-over. Op de intake kom ik langs en kijken we samen wat er nog nodig is en verplaatst moet worden om je woning optimaal te kunnen presenteren. Aan de hand daarvan weet ik wat er moet gebeuren op de afgesproken dag dat ik ga stylen. Na afloop van de styling kan aansluitend de woningfotograaf van de makelaar langs komen om de verkoopfoto's te maken.


Ik kijk naar alle pluspunten van de woning en laat deze zo goed mogelijk naar voren komen voor de verkoop. Tevens geef ik tips voor de dag van de bezichtiging.

Over: Over
bottom of page